Windows 7-ről megéri Windows 10-re váltani?
Figyelt kérdés
Még nem tudtam eldönteni, hogy maradjak -e a 7-nél, ugyanis, még senkitől nem hallottam véleményt. Megéri váltani?2015. aug. 10. 23:13
1/6 anonim válasza:
Tele az oldal ilyen kérdésekkel, napi 10 van legalább hasonló szöveggel feltéve, csak keress rá, hogy "Windows 10".
2/6 anonim válasza:
Maradj. win10-et semmiképp ne telepíts, ha fel akarod törni, mert a microsoft most nagyon nézi a kalóz windózokat. Win10-et nagyon komolyan veszik. Vagy maradj win7-nél vagy ubuntu.
4/6 anonim válasza:
5/6 Trevor. válasza:
Hülyeség, én nekem teljesen aktivált Windows-om van, nem eredeti.
Érdemes váltani, én Win7-ről váltottam és sok játék jobban fut.
6/6 anonim válasza:
Játék terén (is) sokan panaszkodnak,hogy előző rendszeren jobbak voltak.
Ráérsz váltani,vannak apróbb nagyobb hibák amikbe vagy bele ütközöl,vagy észreveszed,vagy sem.
Én most készülök vissza menni 7re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!