Talking tom nevu jatek veszelyes?
Figyelt kérdés
Par napja toltottem le a my talking tom nevu jatekot es olvastam hogy allitolag a macska szemen keresztul figyelnek.. De tobb cikkben csak a talking angela nevu jatekrol volt szo mivel ott a mikrofon es a kamera hozzafereset is keri a jatek es chatelesre is sor kerul.. A talking tombal csak a mikrofon.. Ez veszelyes?2015. aug. 3. 23:07
2/5 anonim válasza:
Eléggé veszélyes.
A keresztszomszédom unokatestvérének a lányát egyszer így rabolták el, mikor jött haza suliból.
Mák, hogy a telefonján volt GPS, és le tudta nyomozni a rendőrség, mert a rablók nem vették el tőle.
Nem kamu....
.
.
Tényleg igazat mondok!
.
.
Teljesen biztos!!4!444
3/5 tabaki válasza:
Bocs, de a kérdésed értelmi szintjén a pizzafutár szórólapja is halálos veszedelem, ezért engedelmeddel nem hiszem el, hogy nem csak trollkodol. Teljesen fölösleges volt századjára is föltenned a kérdést, ha röhögni vagy éppenséggel sírni van kedved az emberi butaságon, válogass az eddigiekből:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=talking&sbmt..
4/5 anonim válasza:
#2 Érdekes, én úgy hallottam hogy egy denevér kapta el őket.
5/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Mint annyi minden más amit kitalálgatnak az emberek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!