A Talking Tom veszélyes játék?
Sokan írják, hogy kamera van a szemében, vagyis kukkolnak minket. Igazából az összes Talking játékra ezt mondják, habár nem mindenki...
Azokat kérdezem, akik játszanak/játszottak valamelyiken. Mit higyjek a játékról? Nektek mi a tapasztalatotok?
#1 nyilván nem a szemében van hanem az előlapi kamerát használja.
vagyis használná mert nincs ilyen. ez gyökérség. a sok hülye meg el is hiszi.
Nem tudom, hogy lehetséges-e a kamera. Szerintem is hülyén hangzik, hogy kamera van a szemében, de akkor is ez a mai világ... ki tudja.....
Rengetegen mondják ezt. Ha csak egy-két emberkétől olvastam volna ezt, nem vettem volna komolyan.
Nos, igazából, teljesen mindegy, (vagyis nem teljesen), hogy van-e kamera, vagy nincs. Az igazi okom az aggodalomra, hogy elvileg hozzáfér a telefonom ÖSSZES alkalmazásához, adataihoz. Vagyis a térképhez is, és az mutatja, hogy hol vagyok.
Azt is terjesztik, hogy Amerikában emiatt elraboltak 22 gyereket.
Tudom, hogy elég logikátlan, hogyha tudják, hogy ez a játék az oka, akkor már beszüntették volna, vagy a tervezőket, vagy azokat akik feltörték, vagy mit tudom én, de...
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy csak azért terjesztették el ezt, hogy a tervező, vagy mit tudom én kik több pénzt kapjanak, mert az "izgalom" miatt többen letöltik.
Most azt kérdezném azoktól, akik játszottak, vagy még játszanak ezen a játékon, hogy tapasztalták-e már, hogy a játék letöltése után esetleg lefagyott a telefonjuk, vagy ilyesmi.
#1 Informatikazseni vagy?
#2 A hülyéknek nevük is van: emberek. Másrészt nem lehet mindenki zseni... -.-
#4 Nem, nem érzem a szarizmust, de az remélheted, hogy ami bennem van e sok értelmes válasz után, azt a _ _ _-t
nem adom ki a kedvedért sem.
Ehez csak egy kis ész, kell nem kell informatika zseninek lenni hogy rájöjj hogy ez az egész nem igaz.
Szóval a válasz: nem veszélyes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!