Igaz, hogy a My Talking Angela / Tom cimü játek veszélyes?
Figyelt kérdés
Vagyis igaz-e, hogy kamera van elrejtve a szemébe és azon keresztül figyelik a gyerekeket. Ahogyan játszanak. Meg azt is olvastam a facebookon, hogy személyes adatokat kerdez a játékban levö kisállat?2015. ápr. 28. 21:23
1/24 anonim válasza:
3/24 A kérdező kommentje:
Köszönôm szépen a válaszokat.
2015. ápr. 29. 06:39
4/24 anonim válasza:
Ez kicsit ilyesztő.Meg persze az a másik sztori is hogy gyerekek tünnek el.:/
5/24 Annus84 válasza:
De amugy nagyob durva mert a barátnőm küldött egy képet skypon és ott volt a szemébe a kamera az az 1mm-es kamera
én is hallottam olyan sztorikat hogy eltüntek gyerekek
6/24 anonim válasza:
Nem tudom miért pörögnek azon, hogy a "szemében ott a kamera" - a kijelző nem tükör, aminek a másik oldalán átlátsz. A képernyőben nincs olyan technológia ami által bármi rögzíthető lenne.
Ha a program a kamerát használja, semmi köze ahhoz hogy van-e kamerának tűnő képpont a szemében, sőt elég nagy baleknak kell ahhoz lenni hogy ilyen feltűnően csináljon bárki bármit.
Egyik nagy cég sem tenne elérhetővé olyan programot a kínálatában ami veszélyes lehet a felhasználóra.
És még lehetne sorolni miért hülyeség, de az emberek így is beveszik.
7/24 anonim válasza:
Igaz. Tegnap az osztálytársamtól kérdezgetett. Én is ott voltam.
8/24 anonim válasza:
De csak a my talking Angela. Meg a MY TALKING GINGER
9/24 anonim válasza:
Ezt a játékot feltörték. Azért van ez. Igaz
10/24 anonim válasza:
Szerintem az egész egy nagy kamu.hol hallottad híradóban?nem Facebookon.gondolod, hogy ha igaz lenne akkor ez ellen nem tennének és továbbra is le lehetne tölteni?mert szerintem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!