My Talking tom-os játék veszélyes?
Figyelt kérdés
ti mit gondoltok erröl? az én véleményem a következő: na most ha logokusan nézzük a helyzetet akkor az én véleményem az hogy hülyeség, mivel ha a telefonon nincs internet kapcsolat akkor szerintem semmi féle módon nem jön létre kapcsolat távolsági szerverrel (telefonos szolgáltató kivételével) ha valakinek nincs első kamerája akkor "nem tudja figyelni a játék" meg sokan mondják hogy a kamerához hozzá férést kér meg a média fájlokhoz a kamerához a skype is kér hozzáférést és még egy ember sem tüntel a skype miatt ja és a média fájlokhoz meg majdnem minden app hozzáférést kér! ti mit gondoltok róla?2015. máj. 3. 01:48
1/2 anonim válasza:
Az emberi hülyeség, na az veszélyes.
2/2 anonim válasza:
Az első jól írta. :)
Amúgy ha jól értelmezem akkor,
Egy app azért mert képes használni a kamerát attól még nem veszelyes, sőt ez egy elég híres telós játék, szóval én nem várok tőle ilyen célt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!