Ubuntu mellé Windows? Hogy maradhat meg a GRUB?
Figyelt kérdés
Nem értek a gépekhez, úgyhogy szájbarágósan kérem.
Story : Van egy laptopom, amin Ubuntu van, viszont több okból szeretnék rá egy Windowst is.
Szeretnék tehát a meglévő ubuntum mellé egy windowst, hogy mind2 rendszert tudjam használni, ha szükséges, márpedig szükséges.
Ja, és egy partició van a gépen szóval... Ebben is tud valaki segítei? vagy a windows telepítőről is lehet lecsippenteni?
Köszi!!! :)
2015. júl. 31. 18:48
1/2 anonim válasza:
A Windows telepítő nem ismeri fel az Ubuntu fájlrendszerét, formázni akarja az egészet. A legtisztább, ha a Windows után felteszed ismét az Ubuntut.
2/2 A kérdező kommentje:
Közben megoldottam, hogy feltelepítettem a 7-et,és live cdről helyreállítottam az ubuntut... illetve nem is az ubuntut hanem a Grubot... utánna nem indult a windows, ezért Win újratelepítés, és grub helyreállítás és most jó
2015. aug. 2. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!