Ideig óráig az marad, viszont nem követi a net változásait, óhatatlanul elavul majd. Nagy kár érte.
2014. máj. 16. 19:46
3/11 anonim válasza:
Még jó pár évig támogatni fogják a vírusirtók is,addig biztos nyugodtan használható,bár szerintem utána is lesz XP felhasználó...
2014. máj. 16. 20:52
4/11 csacsi2 válasza:
Még van idő, hogy teljesen használhatatlan legyen. Vírusírtó tűzfal eddig is kellett, ezek után sincs másként!
Amennyiben van biztonsági mentésed (teljes lemezkép), akkor bármikor visszaállíthatod, bármi is történjen.
Én az Acronis True Image Home -t használom és ajánlom! A program akkor is képes elindulni ha már semmi sem. Fut F11 -megnyomásával lemez bootolásakor(Acronis Recovery manager), pendrive vagy cd -ről (Acronis Boot Disk)és létrehozhatsz egy biztonsági (rejtett) partíciót, ahova mentést készíted (Acronis Secure Zone). Nagy mértékben tömörít ,így kevés helyet foglal. Nekem a Rendszerpartíciót 20Gb 3GB -ra mentette (szóval kimenthető akár egy dvd -re is.
Program fizetős, de vannak ingyenes programok is ezeket annyira nem ismerem nézz utána pl.: Norton Ghost
A rendszermentés tényleg jó, mert a régi frissítésekkel együtt elmented a rendszert. Most már nem lehet letölteni, ha jól tudom...
2014. máj. 16. 21:12
6/11 anonim válasza:
Még jó pár évig XP frissítései is elérhetőek lesznek a Microsoft oldalán,mint előző Windowsnál is így volt,van frissítés ami mai napig elérhető annak is.
2014. máj. 16. 21:20
7/11 anonim válasza:
ESET Smart Security7 1 évre megvett licenszkóddal, naprakész frissitésekkel, erős tűzfallal biztonságos. Nincs vele semmi gond, az ESET cég támogatja.
2014. máj. 17. 12:19
8/11 anonim válasza:
Én is ESET Smart Security 7-et ajánlóm,akár magazinos kóddal használva is.
2016 áprilisáig biztos támogatni fogja az ESET az XP-t.
ESET sok kedvezményt ad, újabban nyugdijasoknak is. Érdemes megvenni, egy évig ott lapul a háttérben és csak akkor jelentkezik, ha frissiti magát vagy karanténba tesz valamit. [link]
2014. máj. 17. 13:05
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Töltsed le a windows embedded posready 2009-et XP alapú rendszer tehát minden program és driver fut rajta ami az XP-n is futott! 2019-ig van támogatása ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!