Tört Windows XP-n hogyan lehetséges a biztonságos Windows Frissítés?
Van egy Tört XP-m, (SP3) és szeretném frissíteni a windows update-el. 57 GB Szabad helyem van, ennyi remélem elég :D
Na most azt halottam szabályozni kell, vagyis én választom ki mit akarok telepíteni, és az eredetiség vizsgálatot azt ne telepítse. (WGA vagy mi) lépésről lépésre ezt valaki elmondaná nekem?
A számítógép adatai szerintem nem kell XD
Itt van egy kis olvasgatni való a témában. Ebből mindent megtudhatsz, amit csak érdemes.
Én még amikor telepítettem a windowst, (tegnap elött mert a win7-et nem bírta) akkor egy serial-t adtam meg, nem külön loader-el törtem fel.
Azt csak a win7-nél csináltam :D
Tehát ha jó Serial-t használok, akkor simán bekapcsolom a Windows Frissítést, ő letölti, meg asszem újra kell indítani a gépet hogy fel is települjön, és ha tényleg jó kódot használok nem fog sírni hogy kalózkodás áldozata lettem?
Meg vész esetben és újra rakom a gépet elvégre most 2 óra hosszát rászánok én :D
Internet Explorer, Windows Update. Egyedi. Betölti a frissitések listáját, a WGA-t ne engedd (ez az eredetiség ellenőrző), a többi mehet.
Ha nem ezt teszed, az "Ön szoftverhamisitás áldozata lett" szöveg után sok minden el fog tűnni. Vagyis letiltják. Ezt levenni WGA Remowe-val lehet, de kockázatos (összeomolhat a rendszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!