Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fifa 13 kifagy a nyelvválasztá...

Szab1106 kérdése:

Fifa 13 kifagy a nyelvválasztásnál (zászlónál) soha nem csinált ilyet, miért? HELP!

Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen működött a játék win. 7-es gépemen,letöltött volt de működött.HSP patch-et is gyönyörűen vitte gond nélkül sose lépett ki. indításnál az origint is futatta, de nem kért semmilyen jelszót meg ilyeneket,csak tálcára kellett lerakni és ment a játék.másnapra hirtelen a nyelvválasztásnál megfagyott a játék se kép se hang nem tudom mi lehet semmi extra nem történt a gépemen. letöröltem, telepitettem egy másik letöltött fifát mondván tuti az jó lesz, hát ugyanott megfagy szóval nem a játékkal lehet a baj hanem a géppel de mi??

2015. júl. 27. 22:37
 1/2 anonim válasza:
Nekem is pont ugyan ez a baja.
2015. aug. 26. 15:02
 2/2 dev1922 válasza:
sikerult ki deriteni mi a baj?
2015. dec. 26. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!