Csak szerintem egyre rosszabb a Chrome böngésző?
Firefox,Opera,K-meleon szentháromság Windows-on.
Firefox,Midori,Chromium szentháromság Linux-on.
Ha jól értem, akkor téged az zavar, hogy elavult, potenciálisan veszélyes platformokat a továbbiakban nem támogatnak?
Remélhetőleg a Flash támogatást is minél hamarabb megszüntetik, ha jól tudom, Firefox-ban már alapbeállításként ki van kapcsolva néhány hete.
Nem kérdezted, hogy milyen böngészőt használunk.
Én Chrome-ot, Firefox-ot, Safari-t.
"ti mire váltanátok/mit használtok?"
nem hát. köszi.
Bocsánatot kérek, igazad van. Az ilyen eszközök támogatása okkal szűnik meg. A Flash, a Java appletek, a Silverlight eszközökre már megvannak az új technológiák (amik pl. ki tudják használni a fejlettebb hardvert), amik kiváltják, vagy már nem fejlesztik. Az zavar, hogy a számítógépet használók nagy része annyit lát, hogy "megszűnik, nem működik", és dühös. Csak épp azt nem látják be, hogy a felhasználók adatait próbálják meg biztonságban tartani a gyártók. Nem a Chrome böngésző rossz, hanem az, ahogyan te azt használni akarod. Éppen ezért mindegy, mit használsz, a módszer, ahogyan használni akarod, az fog téged veszélybe sodorni, még ha ez nem is tudatosul benned. Ezért nem javasoltam böngészőt. De hogy választ adjak a kérdésedre:
A Chrome nem egyre rosszabb, és Chrome-ot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!