Honnan töltsem le az új laptopomra a drivereket?
Figyelt kérdés
Gyártó oldalán nem találtam konkrétan az én típusomhoz passzoló drivereket, mert az enyém az egy Acer Aspire E5-571-534H és a honlapon olyanokat láttam, hogy E5-571,E5-571H,E5-571P,E5-571PH.Néztem többől is és nem tudtam felrakni sokat a driverek közül a 64 bites win7-emre :/ VGA lenne nagyon fontos, valamint a PCI dolgokért felelős driverek és az Ethernet, valamint hálózat vezérlő.2015. júl. 24. 20:46
2/9 anonim válasza:
sima 571 lesz a tied, próbáltam keresni, de azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető, uh majd később keress rá. Am a vga ahogy látom integrált, uh annyira nem oszt nem szoroz, hogy felrakod e jelenleg a drivert, max ha nagyon hiányzik az aero.
3/9 A kérdező kommentje:
Ethernetes drivert sehol sem találok -.-
2015. júl. 24. 21:36
4/9 anonim válasza:
Akkor azt az ethernet vezérlő gyártójának honlapjáról töltsd le.
5/9 A kérdező kommentje:
És hogy tudom megnézni, hogy ki az ethernet vezérlő gyártója?:D
2015. júl. 24. 21:38
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. júl. 24. 21:47
8/9 anonim válasza:
Most az ne zavarjon, hogy nekem már fel van ismerve. Az egyéb eszközök közt elvileg van olyan, hogy Ethernet vezérlő, vagy valami hasonló nevű. A kijelölt adat adja meg a gyártót és a típust.
9/9 A kérdező kommentje:
HÁHÁ! PROGLEM SOLVED.
Felraktam win 8.1-et és máris működött a driveres cd és mindent fel tudtam tenni :D
2015. júl. 25. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!