Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programokat/drivereket...

Milyen programokat/drivereket teszek fel az ASUS laptopomra és biztos kell ez nekem?!

Figyelt kérdés

Van egy ASUS laptopom, és minden op.rendszer újratelepítésnél azon gondolkozom, h most miket is rakok fel, persze a nagyját tudom, de van egy pár alkalmazás ami nem teljesen tiszta, de leírást nem találtam!

Viszont lehet, h hasznos lehet a számomra.

pár példa:

-Nvidia PhysX Utility

-ASUS ExpresssGate Utility

-TurboGear Extreme Utility

-ASUS Configuration Utility

és még van egy pár...

[link]

előre is köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 12. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam,hogy semmit nem teszek föl amit nem tartok fontosnak.Ha viszont reklamál valamiért a gép (pl Wifi driver)akkor megengedem,hogy telepítse.
2009. szept. 12. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak a szükséges alap-drivereket érdemes feltenni. Alaplapi, Vga, Hálózati, Sound...

Ezeket az utility-ket nem nagyon fontos úgy tudom.

2009. szept. 12. 15:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Az oké, hogy vannak olyanok, amik nem fontosak, de sokról azt sem tudom, h mire való és lehet h nekem az pont jól jönne!

Ezért keresek vmi leírás félét, v vkit, aki elmondja nagy vonalakban!

2009. szept. 12. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:

-Nvidia PhysX Utility -> physX képes játékhoz kellhet, kb olyan mint egy driver.

-ASUS ExpresssGate Utility -> valami közvetítő progi lehet, pl van vmi spec dugasz a gpen (firewirevagy vamimás nagy seb) és ahhoz kezelő progi.

-TurboGear Extreme Utility -> tuning cumó

-ASUS Configuration Utility -> config utility...tehát az asus gép nyújtotta dolgokat tudod beconfigolni rendesen...

Elvileg ezek, de nem halál biztos, ránézésre írtam a dolgot...

2009. szept. 16. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!