Milyen programokat/drivereket teszek fel az ASUS laptopomra és biztos kell ez nekem?!
Van egy ASUS laptopom, és minden op.rendszer újratelepítésnél azon gondolkozom, h most miket is rakok fel, persze a nagyját tudom, de van egy pár alkalmazás ami nem teljesen tiszta, de leírást nem találtam!
Viszont lehet, h hasznos lehet a számomra.
pár példa:
-Nvidia PhysX Utility
-ASUS ExpresssGate Utility
-TurboGear Extreme Utility
-ASUS Configuration Utility
és még van egy pár...
előre is köszönöm a válaszokat!
Csak a szükséges alap-drivereket érdemes feltenni. Alaplapi, Vga, Hálózati, Sound...
Ezeket az utility-ket nem nagyon fontos úgy tudom.
Az oké, hogy vannak olyanok, amik nem fontosak, de sokról azt sem tudom, h mire való és lehet h nekem az pont jól jönne!
Ezért keresek vmi leírás félét, v vkit, aki elmondja nagy vonalakban!
-Nvidia PhysX Utility -> physX képes játékhoz kellhet, kb olyan mint egy driver.
-ASUS ExpresssGate Utility -> valami közvetítő progi lehet, pl van vmi spec dugasz a gpen (firewirevagy vamimás nagy seb) és ahhoz kezelő progi.
-TurboGear Extreme Utility -> tuning cumó
-ASUS Configuration Utility -> config utility...tehát az asus gép nyújtotta dolgokat tudod beconfigolni rendesen...
Elvileg ezek, de nem halál biztos, ránézésre írtam a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!