Tudok e laptopomra (Samsung 15,6" NP350E5X-S01HU) Win7 es drivereket rakni?
A kérdezőnek írnám: teljes mértékben egyetértek vele! Nekem Windoes 7 Home Premiumom van és isteni, semmi baj vele. Anyukám nemrég vett laptopot és neki már a Win 8 volt rajta és egyszerűen köpedelem.
Sajnos azt kell mondjam, hogy vedd meg a laptopot Dos rendszerrel olcsóbban és vedd meg hozzá a Win7 et 20 ezerért.
Én leírom:
1. Nincs Start menüje
2. Jóval kevesebb program van alapból benne, mint a Win7-be
3. Kilépéskor nem simán lépsz ki, mint a Win7-en, meg sok máson, hanem pluszba bejön egy oldal, és ott mész rá a kijelentkezés gombra. Rettentően idegesítő.
4. Microsoft Security Essential (ingyenes vírusirtó) nem fut rajta, hanem csak a kistestvére, Windows Definition.
5. Nem rögtön jön be az asztal, hanem ott is, mint a kijelentkezésénél behoz egy oldalt, és ott tudsz átnavigálni az asztalra.
Nem tudom, hogy engedhette meg magának a Windows, hogy egy ilyen sz.art hozzon ki a piacra és az a baj, hogy a sok hozzá nem értő pedig kapkod utána, mert azt hiszi, ha újabb, akkor jobb.
Ennyi kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!