Real time videórögzítés létezik fps csökkenés/proci használat növekedése nélkül?
Persze.
Vannak már célhardverek, de úgy tudom az újabb AMD kártyák (r9 - geforceoknál nem tudom mi a helyzet) már rendelkeznek olyan kiegészítő hardverrel, amivel könnyedén tudsz video felvételt készíteni. Csak le kell tölteni hozzá a gaming evolved appot, bekonfigurálni, és kész. Ja, arra figyelj hogy lehetőleg ne arra a lemezre vagy partícióra rögzíts amiről épp játszol.
A GCN-es Radeonokban van ilyen VCE transzkóder. A legfrissebb architektúrák már VCE2-t is támogatnak (Kaveri APU-k, R9 285, R9 390, Fury széria). Nvidia kártyáknál a Kepler alapú kártyáktól (GTX600) van ilyen lehetőség (NVENC). Mindkét oldalon ez kiaknázható a segédszoftverekkel (Gaming Evolved vagy Experience).
Vannak rendes célhardverek is (cature kártyák vagy valami hasonló), de az drágább megoldás szerintem.
Amúgy meg nem tudom miért jó felvenni a játékot. A Youtube már roskadozik a sok játékvideó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!