Miért van ilyen fps droppom?
Sziasztok. Van egy erős gépem, most nem részletezném mé telefonról irok. Ha minden jol megy CS:GO ban van 300 fps em, de ahhoz, hogy ne ugrándozon le 300 rol 20 ra és onnan vissza másodpercenként, ahhoz a gépemet legalább kétszer újra kell indítanom, ha nem többször. Ha ez a probléma fixalodott azután tökéletesen működik.
Eddig csak ebben a játékban próbáltam, nem tudom hogy máshol is előfordulna-e.
Mi lehet a probléma??
Előre is köszönöm a segítséget:)!
"most nem részletezném"
akkor most nem segítünk
AMD FX 6300
8 GB Kingstone 1600 mhz DDR3 Ram
GTX 650Ti
CoolerMaster 500W RS500-PSAPJ3
Asrock 980de3/u3s3
amire szükségünk lenne: felbontásod, és hogy eredeti vagy ns-es vagy-e.
Egyébként lehet hogy szar a pálya. (nem tudom pontosan így meg mondani. mert nem tudjuk hogy csak ez akkor van-e ha mozogsz vagy akkor is ha állsz.)
Menj be 1 sarokba ott nézd meg.
Szerveren tolod vagy localhost(botok ellen) ?
Ha szerveren: szar a szerver mert:
- túl sok a plugin
- gyenge a szervergép ahonnan üzemel
- bugos a map
- bugos plugin
Localhost:
- Sok bot/plugin
- bugos map
Egyenlőre ennyi ötletem van.
hat ha ujraindizgatva "megjavul" akkor sok dolog lehet
elsonek a fapados lapka, aminek hibajanak kiderritesevel egy szerviz is rendesen megszenvedhet
javaslom az ujrapasztazast es takaritast
nezd meg nincs e tele a tap szoszel porral
a haz jol szelozik e, elol lent an e nagy legszalitasu venti, hatul fent szabadpn tud e kiaramlani a meleg levego
a gepben az osszes alkatresz ujradugasa hasznos lene, de a gepen kivuliek is
mindent vegyel ki sorra es nezd meg nem e poros vagy lakerult e kosz, nem e volt laza egyik dugasz, nehez de meg kene nezni nem e serult / torott valamelyik kabel
alaplapon nincs e valami fura jel, pupos kondi, egesszeru nyom stb...
ha netan a tapal van gond azt szinten csak szerviz tudja kideriteni
te hazilag, cseres probaval tudod, tapot szerzel egy jot proba
alaplapot mar nehez ki is venni de ez lene a probaja, de masik lapot megnehezebb szerezni probara mint egy masik tapot...
Először is.
Steames vagyok, másodszor már a főmenüben lemegy ( ott a max 119 ) és onnan ugrál 20-ra + vissza stb.
Valamint az újrapasztázást nekem is ajánlották, ha tudok szerezni akkor megpróbálom hátha ez segít. :)
Akkor csak körülbelül ezek maradtak:
rendszer
driver
vga hiba
Esetleg probáld meg másik játékkal. Steamossal bár nem biztos hogy a játék a rossz mert most akciók vannak ilyenkor töltenek több ezren azt lehet az a baja mikor bevezették a payday-t is akkor is ez volt... én is tapasztaltam source-n... úgy hogy szerón toltuk. bár azt nem írtad le hogy szerveren toltad-e vagy pl localhost mert nem mind1! 5/8-as voltam.
Már a főmenüben jelentkezik a probléma.
1 újraindítás után tökéletesen működik , 300 fps-t simán kitolja a kártya. Minden driver a legújabb, vidikarinál próbálkoztam régebbivel, legújabbal mindegyikkel ugyan az a gond..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!