Windows 11 frissítési hibába ütköztem, és nem tudom mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Windows 11, 24h2 verzió frissítése után a rendszer automatikusan vissza a telepítést. De a vissza vonás során ott hagy egy windows boot menüt. Igy ez által olyan mintha két Windowsom lenne a gépen. Első a régi windows 11 23h2 verziója, vagyis a régi verzió. Az új / második windows bootba pedig egy végtelenített újra indítási cikusba kezd a gépem. Ezt csak a ki kapcsoló gomb megnyomásával tudom leállítani. Akkor ugyanis ki kapcsol a gép. Ha újra bekapcsolom a gépet akkor, megint megjelenik a Windows boot menüje. Amiben megint választanám kell hogy melyik Windowst iditóm el. Ha a leg elsőt inditóm el ismét akkor a Windows 11 23h2 verziója simán be tölt és müködő képes. Ha megint a másodikat választom a Windows boot menüjében akkor megint egy végtelen újra indítási cikuslba vált. És amikor a 24h2-öt először telepítettem fel, már akkor is fura volt hogy vissza vonja a telepítést. Tehát hibás a Windows 11 24h2 telepítője. És már a vissza vonást is hibásan csinálja meg. És akkár hányszor próbálom újra telepíteni a 24h2-öt ugyan ez a hiba. Szóval mi lehet a hiba?ma 15:56
1/4 anonim válasza:
Csak formázni és újratelepíteni tudod. Lehetőleg a 10-et, még az is egy fokkal kevésbé hulladék, mint a 11. De bármelyiket telepíted is újra, utána első dolgod legyen a windows update-et letiltani, mert a windows frissítései csak kárt okoznak, amint a te példád is mutatja.
2/4 A kérdező kommentje:
Windows 10-be és Windows 11-be nem lehet le tiltani a Windows Update-t. Ezt te is tudod! Még elhalasztani sem lehet. Mert az egész ököszisztémája igy lett ki találva a Windows 10 és Windows 11-esetén. Utoljára a Windows 7-nél tudtam ki kapcsolni / teljen le tiltani a Windows Update-t. Szóval a Windows 11-ben nincs lehetöség ki kapcsolni a updatet. Sőt a windows 11 már csak microsoft fiókkal működik. Egyébként próbáltam rá húzni windows 10-et. De eséyltelen. El se indul a telepitője. Eleve winodws 11 kopatibilis laptopról van szó.
ma 18:57
3/4 anonim válasza:
De le lehet tiltani. Start menübe elkezded beírni, hogy szolgáltatások, rákattintasz. A listából kikeresed a windows update-et, jobb klikk, tulajdonságok. Az indítás típusánál kiválasztod a Letiltva opciót, leokézod, és voálá, máris le van tiltva. Annyi, hogy érdemes néha ránézni, mert előfordulhat, hogy a windows sutyiban visszaállítja.
Ha ez nem megy, akkor pedig léteznek olyan segédprogramok, amik letiltják és úgy is tartják.
4/4 A kérdező kommentje:
3-asnak! Na megnéztem az általad le írtakat! Nem engedi ot se tiltani a windows update-t! Hiába hívom elő a menüjét. De a menüben a tiltás inaktív. Tehát nem tudom tiltani! De egy ötletnek jó volt. Csak sajnos nem jött be! Mert inaktívan mutatja a hozzá tartózó tiltás menünt a windows update-re. Szóval nem lehet igy se tiltani! Egyéb más ötlet?
ma 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!