Vki segítene írni ingyenes, reklámmentes (minimum 20 percet képes rögzíteni) videó felvételt készítő programokat?
Figyelt kérdés
A Fraps-et és a Bandicam-ot is próbáltam, de egyik sem jó:
Bandicam: van reklám és csak 10 percet tud videózni, Fraps: 1 perc egy GB (OMG) és azt sem tudom hogyan lehet vele beindítani a felvételt! Az AVS Video Editor-t is próbáltam már de ott meg egyszer felgyorsítja a felvételt (csak úgy, mert én nem kértem ezt), vagy egyszerűen elindítom a felvételt és még sem rögzíti és a minőség egyszerűen randa (és ráadásul torzítja a képernyőt, illetve nem veszi fel a hangom! Úgyhogy kérlek titeket hogy az utóbbi hármat ne írjátok (Bandicam, Fraps, AVS VE)! Előre is kösz a válaszokat!
2015. máj. 29. 17:04
2/3 anonim válasza:
Nincs a frapsnak semmi baja, csak tudni kéne használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!