Miért nem indul a LENOVO G50-30 80G001AQHV laptopon a win7?
Figyelt kérdés
Frissen vásárolt laptopomra szeretnék win7-et feltenni. Eleve bios buherálás kellett, de nehezen megoldottam, hogy a win7 DVD-met beolvassa és telepítse.
Miután lefut a telepítő újra indítja magát, és semmi. Fekete képernyő és villogó alsó vonal fogad(_), nem reagál semmire.
Kezdem feladni pedig anyámnak szüksége lenne erre a gépre. Van valami ötlet, hogy mi okozhatja?
2015. júl. 19. 12:42
11/14 anonim válasza:
Mondom, hogy gyárihibás. Normális lapos ilyet nem tesz.
12/14 DittoGx válasza:
Nekem ugyan ilyen van, nekem is bajos volt a Win7-et felrakni de sikerült működik rendesen. Ha a tied még mindig problémás irjál ide, de inkább zoja630@gmail.com email-re, oszt ha kell elküldöm hogyan kell a Biost beállitani. Nem garantálom de hátha segit.
13/14 anonim válasza:
Lenovo G505-öm van, már két éves, szontén Free Dos-szal vettem, előkészítve Win8-ra. De Win7-et telepítettünk rá, mit mondjak, két napi szenvedés volt a telepítés. A driverekről nem is szólva, pedig ennek van optikai meghajtója. BIOS problémái voltak, aztán amikor végre sikerült, a Lenovo Solution Center pofozta helyre, azóta is karbantartja.
14/14 A kérdező kommentje:
Hali igazából ez már megoldódott.
2015. dec. 31. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!