Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem indul a fifa 13 om...

Szillli kérdése:

Miert nem indul a fifa 13 om ezen a laptopon?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 10. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát mit ne mondjak, nem valami izmos a gép, a proci kb. a c2d e6550 szintjén van ami nem mai csirke, de ettől még futnia kellene a gépen. Legnagyobb a sansz, hogy vmi kalózépldányról van szó, tehát szoftveres a gond. Ha crackelni kellett a játékot, megcsináltad?
2015. júl. 10. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Eredeti cd rol van .
2015. júl. 10. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor viszont lehetséges,hogy valamelyik hardverelem nem támogatott. A DVD-n nincs valamilyen .txt fájl ami felsorolja, hogy pl. milyen videokártyák támogatottak?

A nem indul alatt mit kell érteni? Fel sikerült rakni a játékot? Ha elindítod, mit csinál pontosan? Nem csinál semmit, vagy elindul, de vmikor visszadob hirtelen az Asztalra, vagy mi?

2015. júl. 10. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
fel rakja azaz eredeti az originrol es amikor nyomom h jatek akkor ki irja E0001
2015. júl. 11. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..

Ez alapján a VGA-val van gáz. Ez furcsa mert én is HD Graphics-ot használok (bár az erősebb asztali verziót), de nekem amikor játszottam nem dobot hibát soha + elméletileg a Shader Model 5.0 is támogatott, nem hogy a 3.0.

2015. júl. 11. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
esetleg az is csinalja h windows 8,1 licenszes es win 7 van Rajta
2015. júl. 11. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!