Új laptopon első op. Rendszer telepités után miért nem indul?
Figyelt kérdés
Szóval...Asus x450 laptop, freedossal. Letöröltem és feltettem egy garantáltan működő win7et. Létrehoztam neki egy particiót, stb stb..nem először csinálom. A telepités végén azonban újraindulas után fekete képernyő felső sarokban kis fehér vonalka villog és kb 4 masodperenként újraindul. Mi lehet a gond? Nem akarok win8at feltenni..vmi ötlet?2014. aug. 18. 20:35
1/4 anonim válasza:
Mondjuk BIOS-ba állíts be a SATA-t talán, csak tipp, de attól hogy vettél egy gépet FREEDOS-szal még nem biztos hogy lesz hozzá driver. Jó esetben persze felmennek a generic driverek, általános meghajtók, és utána meg le kell töltögesd a hardverekhez a win 7 drivert.
2/4 P.O.C. válasza:
Pedig kénytelen leszel bebarátkozni a Windows 8 -al. Az új Asus laptopok ugyanis nem támogatják a Windows 7 -et. Még ha sikerül is valahogy ráerőszakolni, akkor sincs hozzá driver, így egy csomó dolog nem fog működni normálisan, vagy egyáltalán nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Első: nem a driverekkkel van a gond, addig el sem jutottam h bármit is feltegyek rá mert még az üdvözlő képernyő se jelent meg :-/
Második: akkor megpróbálom azt a sz*rt feltenni...
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 18. 20:44
4/4 P.O.C. válasza:
Hogy őszinte legyek, én is rühellem a 8-ast, de ez, van késő bánat. Vásárlás előtt kellett volna utána olvasni, milyen márkákhoz és típusokhoz van még Windows 7 támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!