Full HD filmekbe miért nem tudok beletekerni lejátszás közben a laptopon? A laptopom gyenge hozzá, vagy mi a baj?
Sziasztok!
Ha letöltök egy HD ready vagy full HD-s filmet a netről (mkv fájlformátum), azt mindig a VLC player-rel játszom le (amúgy minden más videofájlt a KM Player-rel, csak az az mkv-kal nem vagy csak nehezen boldogul). Problémám annyi, h a HD filmet "csak" lejátszani tudom a VLC player-rel, tehát nekem tetsző időpontokra a filmben nem tudok előre ugrani (kivéve ha egy rövid videóról van szó).
Egy HP Pavilion g6-os laptopom van 4GB memóriával, i5-ös procival, 1 GB videókártyával. Windows7 ultimate 64 bit-es rendszert használok.
A laptopod nem gyenge hozzá, esetleg csak a lejátszók rosszak. A VLC sosem jött be, a KMPlayer-t sokáig használtam, de problémák miatt lecseréltem PotPlayer-re, ez évek óta tökéletes.
Egyébként mikor fogjuk fel, hogy a videómemória mérete semmit nem mond el a videókártyáról? Intel HD úgyis. A videólejátszásra azonban elegend, máshol van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!