Keyloggert, billentyűzetfigyelőt keresek? FONTOS! Leírom miért!
Sziasztok, a **************** "férjemet" akarom követni, hogy mit csinál a gépén, családi okok miatt.
A gépéhez hozzáférek. Olyan program kellene, amit nem vesz észre, lehetőleg ingyenes, és másik gépről tudom nézni. Tehát ő pl. megnyitja a gyakorikerdesek.hu-t akkor MÁSIK gépen akarom azt látni. Megoldható lenne ez? Nagyon fontos lenne, a családi problémák miatt!!!
Ha lehet akkor az Androidos telefonját is lehallgatnám, vagy az SMS-eit megnézném szintén MÁSIK eszközön, de a legfontosabb nekem a laptopjára egy Billengtyűzet, képernyő, keylogger program lenne. Ha nem akartok nyilvánosan segíteni, akkor jöhet privát üzenetbe is!
Nagyon Nagyon szépen megköszönném!
Uramisten, nagyin szépen köszönöm!
Mindjárt kipróbálom, és lehet írok róla véleményt!
Jöhet még több is, nyugodtan, hátha nem mükszik.
Ment a zöld kéz!
Az utolsó, megváltoztatta a böngésző beállításait.
Más oldalt hoz be, de nem ez volt a célom.
Az elsőt nem tudom letölteni
Mert a másodikat amikor telepítettem, akkor valamilyen másik oldalra átirányított, aminek a logója sárgás pirosas volt, és ugyanezt állította be keresőként.
Amit most írtál kipróbálom!
Na, amit küldtél az nem érhető el.
Letöltöttem, és amikor a torrenthez, vagy a fájl letöltési linkjére rákattintok akkor azt írja hogy ez a weboldal nem érhető el. Én vagyok béna?
Sziasztok!
Award Keylogger Pro-t találtam nemrég. Felraktam xy gépére, és most hogy letette a gépet, belenéztem, és rögzített minden megnyitott alkalmazást, és billentyűleütést. .................. Nagyon szépen köszönöm. Ment mindenkinek a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!