Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Le töltöttem a netről 1...

Le töltöttem a netről 1 keyloggert? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval,a lényeg hogy 1 játékoz hackot kerestem tök8 a lényeg h le töltöttem WINRARING meg nyitottam de meg néztem Youtube-on a kommenteket és azt írták hogy ebben keylogger van szóval hogy lehet-e hogy valami baj gépben (vagyis meg tudnek-e szerezni akármilyen adatot a gépből)meg néztem esettel és avastal is nem talált semmit,ami vírust talált meg le töröltem már a progit is le töröltem FONTOS kérem írjatok :) előre is köszönöm a válaszokat (LEHET NEM JÓ HELYRE ÍRTAM EZT) SAJNÁLOM!

2015. ápr. 7. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Töltse le megint azt a fájlt,és tömorítve vizsgáld meg virustotal.com oldalon(nem tudom milyen fájáról van szó,azért írtam hogy tomoritve)

Ha csak szimplan egy exe fájl akkor nem kell tomoriteni.

Mi a tanulság ebből?

2015. ápr. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!