A Microsoft Office wordbe hol tudom meg nézni hogy mennyi időt töltöttem egy munkaval?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 20:04
1/4 anonim válasza:
Megnyomod az office gombot a bal felső sarokban, és a megjelenő képernyőn írja az adatokat.
2/4 Kőváry Orsolya válasza:
2010-es verziótól nincs Office gomb a bal felső sarokban. Fájl fül -> Információ -> jobb oldalt a dokumentum előnézete alatt vannak a részletek, ezek közül az Összes ráfordítás mellett írja a percet.
2007-esem már nincs, és nem tudom már megnézni, emlékezni meg már nem emlékszem, de az Office gombból kell indulni, az tény, és több lépés, Tulajdonságok, részletes tulajdonságok, ilyesmi lehetőségeket keress.
3/4 anonim válasza:
"2010-es verziótól nincs Office gomb a bal felső sarokban."
Attól még, hogy te nem úgy nevezed, még van...
4/4 Kőváry Orsolya válasza:
Legalsó sor az oldalon: Hatókör: Access 2007, Excel 2007, Outlook 2007, PowerPoint 2007, Word 2007
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!