Szerintem egyik ubuntut sem érdemes , ha mégis arra adod a fejed akkor lts.
wt simán fut , akár steamen keresztül is , de telepítheted magad is külön.
Wordot meg hasonlókat felejtsd el , lesz előre installált libreoffice. Youtubeozás meg kb annyi h megnyitod a szintén már telepített ff-ot és kész.
2015. júl. 13. 17:00
5/23 anonim válasza:
#3.Kezdőknek még inkább uborka.Majd ha beletanul akkor mehet a Debian.Amúgy stabil meg minden.De egy átlag Usernak nehéz még.
Kérdező:Xubuntut ajánlok.Talán az uborkák közül az amelyik legkevésbé bughalmaz.Youtube-ozni és alapdolgokra jó jó.Játszani nem.
2015. júl. 13. 17:00
6/23 anonim válasza:
Ez egy mítosz, hogy a Debian bármiben is "nehezebb" lenne, mint egy uborka. A csomagjaik 95%a ugyanaz, az ubi a unity-n kívül nem tett sokat hozzá a dologhoz, az meg amúgyis bugos, és értelmes mate-re cserélni, ami meg a debiannak is része.
2015. júl. 13. 17:04
7/23 anonim válasza:
Uborka az egy bughalmaz.Használtam.Nem is keveset.Sőt még a Mintet is.De azt nem értem hogy 1 frissítéstől hogyan képes elpatkolni az egész rendszer?:D És az a rengeteg hibaüzenet,Szal inkább Debian.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!