Én mint átlag számítógép felhasználó, képes lennék arra, hogy újratelepítsem a Windows-t?
Figyelt kérdés
Szerintetek menne ez nekem?Nehéz újra telepíteni a windows-t?2015. júl. 8. 20:28
11/16 anonim válasza:
Az a könnyű része.Jön a driver vadászás meg a többi része nehezebb.Mi lenne veletek ha mondjuk Arch-ot kéne telepíteni?:D
12/16 anonim válasza:
A legrosszabb ami történne, hogy akkora arcunk lenne mint a tiéd...
13/16 anonim válasza:
Ja, meg lenne egy fos op.rendszerünk...
14/16 anonim válasza:
De most miért?Mond már meg nekem mi nehéz a Windows telepítésben?Nem az szokott a probléma lenni.Hanem a driver keresés ami driver telepítő CD nélkül elég nehéz.És ha már írsz írj normálisan.Beszéljük már meg normális emberek mondjára.A másokdik válaszoddal meg nem szeretnék elkezdeni vitatkozni mert felesleges lenne...
15/16 anonim válasza:
Meg ahogy láttom nem nekem van nagy arcom hanem neked...
16/16 anonim válasza:
Ez azzzz, nyomjátok a piros pacsit, hisz ennyi örömötök van bogárkáim, ha már nincs normális op. rendszeretek legalább ezen a weboldalon élvezkedhettek és vérben forgó szemetekkel, remegő kézzel kattingattok a piros kézre, ez jutott nektek gratulálok. Sok csíra....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!