Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Én mint átlag számítógép...

Én mint átlag számítógép felhasználó, képes lennék arra, hogy újratelepítsem a Windows-t?

Figyelt kérdés
Szerintetek menne ez nekem?Nehéz újra telepíteni a windows-t?

2015. júl. 8. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a könnyű része.Jön a driver vadászás meg a többi része nehezebb.Mi lenne veletek ha mondjuk Arch-ot kéne telepíteni?:D
2015. júl. 12. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A legrosszabb ami történne, hogy akkora arcunk lenne mint a tiéd...
2015. júl. 12. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ja, meg lenne egy fos op.rendszerünk...
2015. júl. 12. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
De most miért?Mond már meg nekem mi nehéz a Windows telepítésben?Nem az szokott a probléma lenni.Hanem a driver keresés ami driver telepítő CD nélkül elég nehéz.És ha már írsz írj normálisan.Beszéljük már meg normális emberek mondjára.A másokdik válaszoddal meg nem szeretnék elkezdeni vitatkozni mert felesleges lenne...
2015. júl. 12. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Meg ahogy láttom nem nekem van nagy arcom hanem neked...
2015. júl. 12. 21:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez azzzz, nyomjátok a piros pacsit, hisz ennyi örömötök van bogárkáim, ha már nincs normális op. rendszeretek legalább ezen a weboldalon élvezkedhettek és vérben forgó szemetekkel, remegő kézzel kattingattok a piros kézre, ez jutott nektek gratulálok. Sok csíra....:)
2015. júl. 13. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!