Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom ezt a (Felhasználó,...

Hogy tudom ezt a (Felhasználó, számitógép) nevet megváltoztatni?

Figyelt kérdés

A felhasználónevet átírtam , de nyomtatásnál és egy két helyen még a régi tulaj felhasználóneve van és ettől szeretnék megszabadulni!Megoldható?

[link]

[link]

2014. aug. 26. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Én így csináltam volna:

- új felhasználó létrehozása

- dolgok átmásolása (ikonok, stb. - ami kell)

- régi fiók törlése (ez mondjuk nem fontos, legalább meglenne még minden, ha valamit elfelejtettél volna átmásolni)

Az ok:

Egy kis pénzt rá mernék tenni arra, hogy a Windows nem nevezi át a mappákat. Miért? Mert rengeteg programba már a régi útvonal van "beírva", és azokat nem fogja helyetted lecserélni. Tehát ha mégis átnevezi a mappát, akkor a programokkal lehet probléma...

2014. aug. 26. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Vezérlőpult - rendszer - speciális rendszerbeállítások (balra)- számítógépnév fül felül - módosítás gomb (itt pedig még a részleteknél a netBIOS nevét is átírhatod)

win7 esetén, gondolom win8-nál sem másabb.

2014. aug. 26. 10:56
 3/7 lustig ***** válasza:
az utolsó mondja jól, csak őt tudom megerősíteni
2014. aug. 27. 03:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az, ott át van már írva ...de nagyon sok helyen még a régi van...
2014. aug. 27. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor az újratelepítés a 100%-os megoldás...
2014. aug. 27. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy újra kellene emiatt tenni az egész rendszert, szerintem egy új felhasználó létrehozása teljesen egészséges megoldás lenne a rendszernek, ahogy #1 mondta.
2014. aug. 28. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én írtam az újratelepítést (#1 és #5).

De amikor írtam az #1-est, átsiklottam a számítógépnevén. Azt meg lehet, hogy nehzebb feladat mindenhol átírnia a rendszernek.

Szóval arra jutottam, hogy ha nagyon zavar, akkor az újratelepítés lehet a tökéletes megoldás.

De előtte mondjuk próbáld ki:

- amit a #2-es ír -> számítógép nevének megváltoztatása

- amit én írtam #1-ben -> új felhasználó

Ha ez után jó lesz, örülj.

Ha nem, akkor lehet, hogy újra kéne tenni hozzá...

2014. aug. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!