Hogy tudom ezt a (Felhasználó, számitógép) nevet megváltoztatni?
A felhasználónevet átírtam , de nyomtatásnál és egy két helyen még a régi tulaj felhasználóneve van és ettől szeretnék megszabadulni!Megoldható?
Én így csináltam volna:
- új felhasználó létrehozása
- dolgok átmásolása (ikonok, stb. - ami kell)
- régi fiók törlése (ez mondjuk nem fontos, legalább meglenne még minden, ha valamit elfelejtettél volna átmásolni)
Az ok:
Egy kis pénzt rá mernék tenni arra, hogy a Windows nem nevezi át a mappákat. Miért? Mert rengeteg programba már a régi útvonal van "beírva", és azokat nem fogja helyetted lecserélni. Tehát ha mégis átnevezi a mappát, akkor a programokkal lehet probléma...
Vezérlőpult - rendszer - speciális rendszerbeállítások (balra)- számítógépnév fül felül - módosítás gomb (itt pedig még a részleteknél a netBIOS nevét is átírhatod)
win7 esetén, gondolom win8-nál sem másabb.
Én írtam az újratelepítést (#1 és #5).
De amikor írtam az #1-est, átsiklottam a számítógépnevén. Azt meg lehet, hogy nehzebb feladat mindenhol átírnia a rendszernek.
Szóval arra jutottam, hogy ha nagyon zavar, akkor az újratelepítés lehet a tökéletes megoldás.
De előtte mondjuk próbáld ki:
- amit a #2-es ír -> számítógép nevének megváltoztatása
- amit én írtam #1-ben -> új felhasználó
Ha ez után jó lesz, örülj.
Ha nem, akkor lehet, hogy újra kéne tenni hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!