Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen komolyabb videóvágó...

Milyen komolyabb videóvágó program van Windows alá?

Figyelt kérdés
Én Premiere Pro-t használok, nagy tudású program, de elég sok bug van benne, nagyobb projecteknél annyi jön ki, hogy szinte lehetetlen hibátlanul renderelni. Nyilván nem véletlen, hogy elég kevés filmet vágnak vele. A Final Cut Pro-t tudom, hogy komolyabb, és sok mozifilm vágásánál használják, de az csak MacOS alatt fut. Windows alá nincs valami hasonló?

2015. jún. 17. 16:55
 1/7 xinexol ***** válasza:
Sony Vegas Pro, Media Composer,Magix Video Pro, Edius Pro
2015. jún. 17. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Sony Vegas. Az Adobe eléggé elment Mac irányba, ráadásul ha nincs SSD meg 16gb ram, vagy 8gb az OS X memóriakezelésével, akkor kínszenvedés használni a termékeiket. Szerintem a Vegas az egyetlen, ami jelenleg jól fut Windows alatt.
2015. jún. 17. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Adobe Premiere Pro
2015. jún. 17. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem 8 gb ramom van meg SSD.
2015. jún. 17. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor a Vegas tökéletesen fog futni.
2015. jún. 17. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak a Vegas-t ismerem, illetve az Adobe After Effects-et. Az Adobe egy kín. De komolyan. egy 4. generációs i5 (nem volt pénz i7-re) és 8 GB RAM mellett is, amikor el akarok indítani egy lejátszást percekig kell várnom, míg az a zöld csík felül végig megy, és hajlandó elindulni. A sony az nálam 100%-ra vizsgázott. Jól kezelhető kisebb-nagyobb effektek elkészítésére tökéletesen alkalmas, és jól renderel. Ez az a program amelyben ha renderelsz tűrhető mérettel dolgozik, és nem fagy le.
2015. júl. 2. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Hallottam rosszat is a Vegasról, de ki fogom próbálni.

Ha valakinek van még valamilyen észrevétele, írjon.

Van esetleg tapasztalata valakinek az AVID Media Composerrel?

2015. júl. 3. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!