Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A TweakFun nevű Windows...

A TweakFun nevű Windows PARÓDIA program egy vírus?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert azt írta ki, hogy törölte a C:\Windows\system.dll fájlt, ami kell a Windows XP indulásához.

Itt van a link hozzá.

[link]

1. Lépés. Először rámentek arra, hogy hasznos programok.

2. Lépés. Utána a Windows PARÓDIA nevű ZIP fájlt letöltitek.

3. Lépésben meg kell nyitni.

4. Lépésben kattintsatok a benne lévő almappába, utána bal klikk duplán a TWKFUN1.exe

2015. jún. 17. 15:31
 1/2 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális, hiszen elég régi kérdés, de azért leírom, hátha másnak is kérdése lenne. Az elején kiírja, hogy semmi sem csinál semmit. A program csupán úgy tesz, mintha dolgozna. Ha jól emlékszem a program így írja: -SPOILER!!!- "Kitöröltem a C:\Windwos\system32.dll fájlt. Nem baj?". Ez egy poénos telepítő "szimuláció", és a nevében is benne van, hogy fun program. Nincs mitől tartani. :)
2015. nov. 9. 00:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Már rég telepítettem (Szimuláció) és...

Amit olvastam pl.

SPOILER - Egy vírus megnagyobbítja a méretét amíg tele nem lesz a lemezed. Egy vírust törölni lehetetlen.

SPOILER - A programot csak DEMO-ként használhatod fel, így értendő. Demokrácia...

SPOILER - Regisztráld a programot. Ha nem regisztrálod, akkor szétrúgom a segged

2016. máj. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!