A windows vista miért rossz?
Mert nem tanít meg keresni.
Kapcsolódó kérdések
Miért olyan rossz a Windows Vista?
A Windows Vista a sok hurrogás miatt visel rossz hírnevet?
Miért mondja mindenki a Windows Vistára, hogy rossz?
Miért mondják a Windows Vista-t rossz operációs rendszernek?
Elindítom a need for speed pro street-et és olyan hibát ír ki hogy: NFS. Exe müködése leállt. Mi lehet a baj? Crackeltem, patcheltem . Windows vista Home Premium-om van.
Miért mondják, hogy rossz a Windows Vista?
A Vista azXP-hez képest sok újdonságot hozott, de ezek még kiforratlanok voltak.Plusz a hardverigénye jelentősen meghaladta az XP-ét, ezért sok esetben nem lehetett a régi gépen frissíteni az operációs rendszert, hanem teljesen új számítógépet kellett ( volna ) venni.
Amennyire tudom, az SP1 után javult a helyzet, de a rossz hírét nem tudta ledolgozni a Vista.A gépek alig néhány százalékán fut Vista.
A 7-es törte meg az XP egyeduralmát, 1-2 év alatt lekörözte.
Szinte hasonló volt a helyzet a 8-as kapcsán is, de itt a Microsoft sokkal hamarabb lépett ( 8.1 ).
Érdekes lesz, vajon a 10-es hasonló karriert fut be, mint a 7-es ?
Ha régi géped van maradj az XP-nél.
Ha nem túl régi a géped és újítani akarsz,akkor én a Windows 7-et javaslom.Vistát viszont semmiképpen ne tegyél rá...Sok gond van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!