Miért mondja mindenki a Windows Vistára, hogy rossz?
2. válaszadó: nálam is kb. ilyesmi volt. + netet nem szerette, alig tudtam beállítani, hogy kapcsolódjon, aztán folyton ledobott, és tuti, nem a netnek volt baja.
Én XPre álltam át anno, de nem sírom vissza VIsta-t
Vistának két fő baja volt: túl nagy változást hozott minden szinten (új network stack, biztonsági modell, grafikus driver modell, hangkártya kezelést új alapokra helyezte, stb...), emiatt szoftveres és hardveres inkompatibilitási problémái voltak, másrészt meg félkészen jött ki, emiatt elég lassú volt (főleg fájlműveletek terén). Előbbi idővel változott, utóbbi által jelentett csorbát a 7 köszörülte ki.
Stabilitással nekem nem volt problémám, kivéve egyszer: mikor Home Premiumot raktam fel, amelyhez nem volt licenszem, és aktivátorhoz kellett nyúlnom. Na akkor mindent megtapasztaltam, amiről fórumokban lehetett olvasni (hosszú megmerevedések, érthetetlen alkalmazás hibák), érdekes módon ugyanazon a gépen Business - amelyhez volt kódom MSDNAA-nak hála - tökéletesen futott. Így élek a gyanúperrel, hogy a Vistával problékat tapasztalók egy nagy hányada egy rossz aktivátor miatt szenvedett (nyilván lehettek más miatt is problémák, lásd még a gyökeres változások miatti kiforratlan driverek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!