Ati catalystot hogyan lehet teljesen letörölni?
Catalyst Omega 15.4
Úgy szeretném letörölni hogy a beállításokat is törölje.
Ma feltettem gépre az ati catalystot. A gépre egy monitor DVI van kötve és egy tv hdmin. A kép másolva volt azaz mind a két képernyőn ugyan az van. Miután sikeresen feltelepítette az ati catalystot újraindítottam a gépet. Aztán átváltottam a képet a monitorra, és ekkor kiírt valamit a catalyst én le okoztam és nincs kép a monitoron. Ha másolom akkor van a tv és a monitoron is. Ha külön a tv re kapcsolom akkor is van, de ha csak a monitorra állítom akkor nincs kép. Megpróbáltam letörölni a catalystot, és újrarakni de így se lett jó. Valamiért meghagyta a beállításokat. Hogyan tudom úgy törölni hogy a catalyst minden összetevőjét letörölje, de a gép többi programjait meg mag a rendszert ne rontsa el?
Mentem már gyári beállításra a catalystba úgy se lett jó.
Ezt írja ki a monitor: DVI-D out of range. 33,7khz / 30hz
Ezt szerintem nem tudod ujratelepítéssel megoldani.
Egyszerű beállítási probléma.
A A driver túl nagy/kicsi képfrissítéssel próbálja meg használni a monitort. (legalábbis nekem ez jött le)
Próbáld meg a 30 Hz-et, majd a 60-at. szerintem az utóbbi lesz a jó. Az átlag monitor azt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!