Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ati catalystot hogyan lehet...

Ati catalystot hogyan lehet teljesen letörölni?

Figyelt kérdés

Catalyst Omega 15.4

Úgy szeretném letörölni hogy a beállításokat is törölje.

Ma feltettem gépre az ati catalystot. A gépre egy monitor DVI van kötve és egy tv hdmin. A kép másolva volt azaz mind a két képernyőn ugyan az van. Miután sikeresen feltelepítette az ati catalystot újraindítottam a gépet. Aztán átváltottam a képet a monitorra, és ekkor kiírt valamit a catalyst én le okoztam és nincs kép a monitoron. Ha másolom akkor van a tv és a monitoron is. Ha külön a tv re kapcsolom akkor is van, de ha csak a monitorra állítom akkor nincs kép. Megpróbáltam letörölni a catalystot, és újrarakni de így se lett jó. Valamiért meghagyta a beállításokat. Hogyan tudom úgy törölni hogy a catalyst minden összetevőjét letörölje, de a gép többi programjait meg mag a rendszert ne rontsa el?

Mentem már gyári beállításra a catalystba úgy se lett jó.

Ezt írja ki a monitor: DVI-D out of range. 33,7khz / 30hz

2015. jún. 17. 03:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem nem tudod ujratelepítéssel megoldani.

Egyszerű beállítási probléma.

A A driver túl nagy/kicsi képfrissítéssel próbálja meg használni a monitort. (legalábbis nekem ez jött le)

Próbáld meg a 30 Hz-et, majd a 60-at. szerintem az utóbbi lesz a jó. Az átlag monitor azt használja.

2015. jún. 17. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Megoldottam Újraraktam a gépet.
2015. jún. 18. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!