Geri2000 kérdése:
Croosbrowse. Hogyan lehet letörölni?
Figyelt kérdés
Egyszer telepítettem egy programot és vele letöltötte a Crossbrowse-t, meg egy csomó felesleges programot. Letöröltem őket, de pár óra múlva vagy a legközelebb amint bekapcsoltam a gépet, újratelepítette. Mindig a cancel-re kattintok de mit sem ér. Most már nagyon sok felesleges program van a gépemen amit sehogyan se tudok letörölni. Például: CinemaPLus, GamesDeskpot, AnyProtect, Picexa stb. Próbáltam nem figyelni rájuk de amikor játszok, másodpercenként kilép és megnyit 12 oldalt az Interneten hogy vegyél ilyet és a többi ilyen, vagy félbeszakít egy programot hogy újratelepítsen valamit. Kérek segítsetek, már nagyon kivagyok.2015. máj. 16. 13:51
1/1 anonim válasza:
Velem is pontosan ugyanez a helyet...én is múltkor letöltöttem valamit, és megkérte, hogy telepítse e a RegClean Pro-t, vagy ne, és rámentem hogy NEM, de ennek ellenére is feltelepítette.... szerintem valami hibás vírusírtó okozhatja ezt, hiszen amíg normális vírusírtóm volt, semmi ilyen nemtörtént. Szerintem próbálj meg valami normális vírusírtót keresni, én is ezen dolgozom jelenleg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!