Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom letörölni az...

Hogyan tudom letörölni az egyik operációs rendszert?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a merevlemezen van 2 partíció, és mindegyiken win7 van. Az egyiket szeretném kitörölni, de nem tudom. Nos mindenki azt mondogatja, hogy próbáljam a win7 telepítő dvd-vel formázni! De nekem sehol nincs olyan lehetőség, nem tudom miért. Csak úgy formázza le, ha már tart a telepítés, és nem tudom megszakítani. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudom eltávolítani a másik partíció teljes tartalmát?

2015. máj. 24. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

A telepítéskor ebben az ablakban tudod törölni a kívánt partíciót, majd újra létrehozni. Formázást választva talán telepít is, ebben nem vagyok biztos. Az előbbivel szinte ugyanaz lesz a végeredmény, mint formázással.

[link]

Egyébként működő rendszer alól is le lehet törölni az egyik rendszert, majd pedig az indítómenüből is ki lehet törölni. Nem magyaráznám el, pár perc az egész, megcsinálom távvezérléssel.

2015. máj. 24. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Behoztam azt a lépést a telepítés közben amit linkeltél, de nekem nem volt olyan lehetőség hogy formázás, törlés, stb..
2015. máj. 24. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendszer alól indítod a telepítőt vagy a telepítővel indítod a gépet? Utóbbi megoldás a jó, mert előbbi esetben nem jelenik meg a meghajtó beállításai opció, ami alatt megtalálható a formázás stb.
2015. máj. 24. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Sikerült! :)
2015. máj. 28. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!