Míért csinálja azt a rapidshare letöltő?
Figyelt kérdés
Nem tudok letölteni semmit, mert azt írja ki, hogy a linkek elhaltak pedig nem.2010. febr. 28. 14:34
1/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem haltak el a linkek?
2/9 A kérdező kommentje:
Itt egy link ezt le tudom tölteni böngészőn keresztül, de a rapidshare nem tölti le.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 28. 15:10
3/9 anonim válasza:
Tom mire gondolsz éngemet is felcsesz ugyhogy átváltotam torrent re.ha jól megfigyelted reggel 12-este 23ig nem lehet letölteni a rapidshare röl mert a premiumokat látják elsőnek és utánna a free nép ugz h nem csodálkozz hasynálj torrent et ay gyorsabb és nem darabokban jön le hanem egésybe
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ez az oka annak, hogy nem tudok letölteni, mert az elmúlt hetekben nem volt semmi problémám a letöltéssel. Tegnap nem tudtam elindítani a programot, mert hibát észlelt ezért letöröltem és újra felraktam, de azóta nem enged letölteni.
2010. febr. 28. 15:43
5/9 anonim válasza:
A felhasználónév jelszó be van állítva? (Amennyiben prémium felh. vagy.)
6/9 anonim válasza:
semmi ez van nem csak nekem csinál így hanem elég sok ismerősömnek az prémium miatt van
7/9 anonim válasza:
JDownloader nagyon pöpec mostanában,rapidra is jó.
De esténként az ingyenes rapid nagyon rossz,próbáld délelőtt,vagy korán reggel.
8/9 anonim válasza:
Most nézem,hogy ez hotfile link. :D
De erre is igaz. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Mindent köszönök, de sajnos nekem se reggel se délután se este nem tölt le semmit akár hogyan is próbálom. Ja és egyébként már akkor kiírja, hogy elhalt a link amikor még el sem indítottam a letöltést csak bemásoltam a linket.
2010. márc. 1. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!