Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy a rapidshar...

Miért van az, hogy a rapidshareról a Rapidshare letöltő 2.4-el akartam filmet letölteni, de csak az első darabot tölti le?

Figyelt kérdés
Utána (bár nem tudok angolul, de valami olyasmit irhat ki hogy több szálon nem enged letölteni) holott az előző darab már lejött. Vagy más esetben, valami limitre hivatkozik. Több filmnél is megpróbáltam, de mindig csak az első szakaszt engedi.
2009. nov. 10. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Letöltés után várni kell, nem tudom most mennyi a korlát, régen pár perc volt, és ha sokat töltöttem le, akkor utána várni kellet 1,5 órát.

Szóval vagy vársz, vagy előfizetsz premium-ra, vagy a letöltőt nem tudod használni, csak egyesével leszedni a fájlokat, és minden egyes fájl után megváltoztatni az ip címed.

De régen volt happy hour, amikor az ingyenes felhasználoknak is olyan jogaik voltak mint a premiumnak.

2009. nov. 10. 12:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Kábelmodemes (kábeltévés) netem van, úgy tudom, hogy központilag van 1 ip cím, ami 6 óránként változik. Én hogy tudom megváltoztatni az ip címem?
2009. nov. 10. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
15 perc várakozás van 2 letöltés között,ezt IP cím váltással lehet "kijátszani".Ha a kábelmodem újraindításakor nem kapsz új IP-t,akkor nincs más mód a letöltés gyorsítására,csak az előfizetés a Rapidnál.
2009. nov. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!