Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lassú a gépem? (ld. Lent! )

William Tell kérdése:

Miért lassú a gépem? (ld. Lent! )

Figyelt kérdés
A gépemre a gyárilag "ajánlott" - amúgy FreeDOS-os volt, csak az alapbeállítás Win8-ra szólt - Win8 helyett felraktam a Win7-et mivel én azt jobban szeretem. A 4gb ram-hoztudtommal már 64 bites verzió dukál, így felpakoltam a Home Premium verzió megfelelő változatát, azonban a gép azóta irtó lassú és én nem értem, hogy mi lehet az oka. Szinte böngészni semlehet vele, annyira. Megnéztem a futó folyamatokat, semmi rendkívülit nem láttam, vírusirtó nincs, Win Defender és win tűzfal van (így pl. nem lehet, hogy egy erősebb vírusirtó lassítaná - vírus sincs, MS Essentials-szal teszteltem, csak utána letöröltem.)

2015. jún. 12. 18:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Öööö...pl. az, hogy életemben kb. egyszer használtam Linuxos gépet, azt is kb. öt percig egy könyvtárban, szóval nincs tapasztalatom vele.
2015. jún. 12. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:

win 8.1 sztem jó lesz

win8 és win 7 kombója

szal meglehet szokni

2015. jún. 12. 19:33
 13/14 Tengor ***** válasza:

Érdekes a félelmed valamitől, amit még nem is használtál...

Én a driverek környékén keresném a problémát, mert az ilyen drivervarázsló vackok szeretik teleszemetelni a gépet (jobb esetben csak simán nem működnek).

Ha ragaszkodsz a Win 7-hez, akkor keresd össze kézzel a megfelelő drivereket, akár más gyártók oldaláról. Ha ez nem megy, akkor Win 8 és a gyártói driverek.

2015. jún. 12. 21:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Elvileg minden működik. Gyári drivereket töltött le. Külön érdekes pl., hogy nekem manuálban az Intel oldala nem akart drivert adni, a kereső meg megtalálta.
2015. jún. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!