A Steam lassítja a gépet?
Figyelt kérdés
A Steam nevű program mennyire befyolásolja gép gyorsasságát?
Elfutna egy régebbi gépen is?
2015. jún. 7. 13:26
1/4 anonim válasza:
Mint minden, lassítja a gépet. Az más hogy mennyire. Valószínűleg elfutna egy régebbi gépen de nem tudom hogy mi értelme lenne ha nem visz a gép játékokat. Esetleg half-life 1.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem full ősrégire kell gondolni. De pl.: a CS:GO vagy esetleg The Binding of Isaac: Rebirth elmenne? Mert ezeket tervezném megvenni.
Azért ha kéne itt van a gépem cuccai:
2GB RAM
Intel Celereon 3.06 Ghz (tudom régi :P)
ASUS AH3450 512 MB (régen Nvidiam volt de az kisült...)
Windows 7 32-bit
150 GB SSD
Nem egy gamer gép de ha elfut a steammel együtt ez a két játék akkor én már örülök.
2015. jún. 7. 13:38
3/4 anonim válasza:
1. Mi a lósz*rnak van benne ssd?? Lehet hogy CS:GO még nagyon minimumon is akadna de nem biztos.
4/4 anonim válasza:
Hát nem igazán fogja lassítani, de a processzor és a videokártya rettenetesen gyenge. CS:GO multit nem tudom mennyire fogja bírni. Természetesen biztos van olyan beállítás, ami mellett elfut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!