Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 7 programnál mi az...

A Windows 7 programnál mi az program, ami elment mindent?

Figyelt kérdés
Már mint úgy értem,h minden egyes billentyűzet leütést ment,meg oldalakat(bárhol jártam)..egyszóval mindent ami létezik!!! Segítsetek légyszi,h mi a neve. Vmi billentyű kombinációval lehet megnyitni.
2010. febr. 26. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem ismerek alapból. Keyloggerek léteznek, de ezek ártalamas programok, lopásra használják, ha internetet szeretnéd visszakeresni, a böngésződ history gombjával meg tudod nézni.
2010. febr. 26. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Nah ez a baj nálam is,hogy én sem tudom,hogy mi ez. Ez vmi olyan program,amit egy betű kombinációval lehet megnyitni (ilyen WordPad jellemű dolog jön ki) és akkor az megmutat mindent,hogy milyen oldalakat néztem meg,miket néztem meg,msn-en kinek mit írtam vagy Ő mit írt nekem. Magyarul mindent ment,amit nem kéne... :/ Lehet nem a Windows 7-el együtt lett feltelepítve,de akkor is a gépemen van és törölni akarom.. :/
2010. febr. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!