Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem hiszik el az emberek...

Miért nem hiszik el az emberek, hogy a Linux azért gyorsabb, mint a Windows, mert a Windowshoz képest semmi sincs benne?

Figyelt kérdés
Úgy könnyű gyorsnak lenni, hogy üres az egész rendszer és alig támogat hardvereket. Tűzfal sincs rajta például, Windowsban van. Vírusok azért nincsenek Linuxra mert a világon pár százalék használja csak, a maradék Windowst és egyebet. Nem éri meg írni rá vírust.
2015. ápr. 22. 11:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"ez valami 10 éves oprendszer? Borzalmas ahogyan kinéz"

benne van a neviben hogy small, tehát valószínáleg nem egy KDE lesz rajta, hanem valami egyszerű ablak kezelő+programok

2015. ápr. 22. 12:31
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Damn Small Linux is a very versatile 50MB mini desktop oriented Linux distribution."

és látod 50MB-ban mi van? a windows ehhez képest 20GB és kb. a felét se használja ki a felhasználó

2015. ápr. 22. 12:35
 13/29 anonim ***** válasza:

"Miért nem hiszik el az emberek, hogy a Linux azért gyorsabb, mint a Windows, mert a Windowshoz képest semmi sincs benne?"

minden van benne ami szükséges(számológép, böngésző, feladatkezelő, óra, naptár, olvasó(pl. pdf), lejátszó és sorolhatnám), aztán azt teszel fel amit akarsz, ha nincs meg ami neked kell

[link]

tessék grafikus felületű tűzfal

2015. ápr. 22. 12:45
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Segítene, ha kinyögnéd, hogy melyik disztrora gondolsz. Mi van a Windowsban, ami Linuxban nincs? Windows Movie Maker? Ne vicceljünk már. Ezzel szemben a Windowsban nincs egy csomó minden, ami UNIX rendszereken van 10 éve. (multiple desktops, package manager, normális terminál)
2015. ápr. 22. 13:00
 15/29 anonim ***** válasza:
50%
Ez most ugyanaz mint android vagy Windows Phone. Ha nem akarsz mokolni a rendszerrel ugyis windows-t fogsz használni foleg hogy minden arra van irva. Ha mokolni akarsz a renszerrel es értesz is hozzá akkor Linux. Linuxot én nem használok mert nem akarok programokat írni ha akarnék akkor biztos lenne Linux a gépemen.
2015. ápr. 22. 13:16
 16/29 anonim ***** válasza:

"Linuxot én nem használok mert nem akarok programokat írni ha akarnék akkor biztos lenne Linux a gépemen."

nem is kell, van rá elég megfelelő program, csak tudni kell használni + hogy megkérdezni a közösséget hogy ők mit használnak az xy célra linux alatt stb.

2015. ápr. 22. 13:19
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
igen windows-on meg feltelepítem a rendszert felrakom a drivereket és kész a használható rendszerem amihez nem kell még sok segédprogramot letöltenem. Használtam linuxot. Egy nyavalyás mp3-at nem tudott kezelni segédprogram nélkül. windows-ba meg bele van építve minden ami nekem kell.
2015. ápr. 22. 13:34
 18/29 Tengor ***** válasza:

"Használtam linuxot." Mikor és milyent?

A mai Ubuntu kiadások minimum egy zenelejátszó és egy videó lejátszó programmal jönnek. Kár lenne azért sz*rozni a Win 8 fájlkezelését, mert anno a Win98 csak a FAT32-őt ismerte.

Szintén kár lenne a Win8-at fikázni, mert a Win CE nem kezel HD kijelzőt.

2015. ápr. 22. 13:40
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem tudom, hogy miért akarsz meggyőzni bárkit is, hogy a Linuxban nincs semmi. Ha a Windowsban vannak olyan dolgok, amiket szükségesnek tartasz, használj Windowst. Ha játszani akarok, én is a Windows-t indítom el, ha viszont anélkül akarok dolgozni, hogy akadályozzon az operációs rendszer, akkor ott az OS X vagy a Linux.
2015. ápr. 22. 14:01
 20/29 anonim ***** válasza:

"Egy nyavalyás mp3-at nem tudott kezelni segédprogram nélkül."

ubuntu telepítésnél pl. felajánlja hogy feltelepítheted a Harmadik féltől származó csomagokat, hátha arra van szükséged(nem tudom hogy megvan-e nélküle az mp3, nem próbáltam ki), de ha meg valami oknál folytán a lejátszóval van a probléma, gond nélkül felpakolhatod a VLC-t, mindenen fut szinte és tud jó pár dolgot

ha meg mindig van probléma, pár másodperc alatt beírod a keresőbe(google,youtube stb.) a hibádat és valószínűleg találsz rá megoldást

2015. ápr. 22. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!