Úgy látom, hogy elég sokan (főleg azok, akik az átlagnál jobban értenek a Windowshoz) ódzkodnak az olyan alkalmazásoktól, amelyek futtatásához a . NET Framework szükséges. Mi ennek az oka? A . NET Framework gubancokat szokott okozni a Windowsban?
Nem szokott,csak sok program igenyli.
Nezz be ide: [link]
Egy időben még némelyik driver is igényelte. Amivel néha gond van az a frissítése.
Viszont rengeteg programhoz alap, mást ne mondjak a beépített paint helyett használható Paint.net-hez.
> A . NET Framework gubancokat szokott okozni a Windowsban?
Nálam okozott.
Azt hiszem az egyik .NET keretrendszerrel tettem tönkre az első XP-met. Valamelyik szoftverem szólt telepítéskor, hogy szüksége van az egyik .NET verzióra, anélkül nem is hajlandó feltelepülni. Letöltöttem, feltelepítettem, és újraindítottam a gépet. Azzal az XP-vel soha többé nem tudtam PPPoE kapcsolatot létesíteni! Elakadt a "WAN miniport..." résznél. A szoftver, aminek a keretrendszer kellett biztosan nem okozhatta, el sem indult a telepítője (a keretrendszer nélkül nem akart). Arra emlékszem még, hogy az egyik svchost.exe 100%-os processzorterhelést csinált, még a vezérlőpultot sem tudtam megnyitni. A végén inkább újratelepítettem az egész rendszert.
Na azóta valahogy nem szívesen látok a gépemen .NET keretrendszereket.
Azért ódzkodnak az emberek, mert macera. Leszeded az 5 megás kis programot és mikor telepítenéd nyígni kezd hogy nincs fent a .net 4.5 és akkor még azt is le kell szedni, telepíteni. Ugye milyen macerás? És amikor már megnyugodnál hogy minden .net fent van, kiadnak egy újat egy másik szoftver meg azt igényli, rakhatod fel azt is.
Nekem még annó a .net 1.1 csinálta meg azt XP alatt, hogy miután felraktam lett login képernyőm, ami addig nem volt és nem is akartam, hogy legyen. De adtak ki rá fixet idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!