Melyik a legjobb vírusirtó? Ami nem lassítja be a gépem, de védi. Mondtak már olyat is, hogy nem is kell.
Semmi baj. :D
Nekem volt Avast, Avira is a gépemen.
Vírusokkal nem csesztettek, csak, hogy frissíts, frissíts, "ohh látom játszol, és fontosnak tűnik az a kör.. milyen gáz lenne...., ha leraknám kicsibe, és szolnék, hogy frissíts... >:D"
Amúgy is Win7-et 1-2 havonta rakom újra, mert... nincs jobb dolgom... :D
Az Anti Malware engem sohase zaklat megvédi a kezdőlapomat is. Bankkártya adatokat, meg nem adok meg, meg ilyeneket... tűzfal van még bekapcsolva, hátha ér valamit...
Hát énsem amiatt aggódom hogy lehúznak.
Nekem már azis elég ha tetű lassúvá válik a gépem. mert valamivel mindíg megszívom.
Most perpill az Új AMD driverrel kaptam csomagtelepítési hibát de olyat hogy még a régi sem ment vissza rá Visszaállítás? na persze kb mintha semmi sem történt volna :D
Tehát pendrive be rendszer le xD.
Most már a Windows 10-ig nem szeretném újrahúzni a gépet úgyhogy védem ahogy csak lehet a támadásoktól. persze ha valamit blokkol a vírusírtó mert vírusnak véli akkor rákattintok boldogan arra hogy "engedélyez" mert egyszerűbb mint újra leszedni vagy keresni olyat ami nem vírusos. Max énis újrahúzom a gépet megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!