Van olyan vírusírót, ami magyar nyelvű, könnyen kezelhető és jól végzi a dolgát? Melyik a legjobb?
A magyar nyelven is elérhetőek közül a Kaspersky talán egy kicsit jobb, mint a többi, de fizetősés kissé hardverigényes.Ingyenesek:
Comodo AV vagy IS ( ez utóbbi tűzfalat is tartalmaz ), Avast, AVG, Panda Cloud.Ezt akár tekintheted sorrendnek is, DE ez csak 1 vélemény.Mások másfajta sorrendre esküsznek.
Néhány fizetős verzió újságos kóddal, havonta megújítható ingyenesen.
Eset.hu
10 éve ezt használom, már mobilra is letöltöttem. Windowsra nem árt mellé még egy Malware, Spyware, Rootkit kereső, erre használom a Mawarebytes-ot.
az nem vírusirtó :D
lehet naiv vagyok de a win8.1-en a windows defender nekem működik + hónaponta egyszer malwarebyte-s és online nod32 lefuttatása.. ja és persze emberi tudás hogy mit töltök le és milyen oldalakat látogatok..
Ez így nem véd meg a CTB Lockertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!