S. O. S mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok win7 volt a gépemen eddig jól működött.
Ma egy gyenge gépet akartam feltelepíteni kivettem belőle a mrevlemezt és átrakam az enyémbe mert annak a bios-ában nem tudtam beállítani hogy pendrive-ről bootoljon.
Linuxot akartam a gépre rakni ubuntut ez sem sikerül kivettem az én gépemből a másik merelemezt és beraktam vissza az enyémet de azóta nem jön be a gép megy de a monitor semmit nem mutat még az indítási képernyőt sem egyáltalán semmit sem még a biosba se tudok így belépni légyszives valaki segítssen ha tud nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. márc. 20. 23:54
11/15 anonim válasza:
van egy elem az alaplapon.az a lényeg hogy áramtalanítsd le a gépet utána vedd ki az elemet kb 10-15 másodpercre utána rakd vissza. Ezzel visszaállítod gyári beállításokra a biost
12/15 anonim válasza:
ja és ha kivetted az elemet akkor nyomd be a bekapcs gombot 10-15 másodpercre hogy teljesen leáramtalanítsd a gépet. utána vissza is rakhatod és áram alá helyezheted a gépet.
13/15 A kérdező kommentje:
oké már megcsináltam de azért köszi
2015. márc. 21. 01:29
14/15 anonim válasza:
Nem igazán értem hogy miért sértődött be a BIOS, de akkor megoldódott.
15/15 anonim válasza:
Akk en is megcsinalom a regi gepemet en az odd vel ba*tam el😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!