Mi baja lehet a gépemnek (Windows 8.1)?
Figyelt kérdés
Nem indult el a Chrome, ezért újra akartam indítani a gépet. Körülbelül 5 percig újraindítást írt ki, de nem történt semmi. Kikapcsoltam és mikor újra be akartam kapcsolni, kiírta, hogy "frissítések kezelése" de 15%-nál mindig megáll...mit tudok tenni? Előre is köszönöm a válaszokat!2014. nov. 30. 17:30
1/5 T/Z válasza:
Hát, hagyni kéne lefutni a frissítéseket.
Van az néha fél óra is, nem csak 5 perc. :/
3/5 A kérdező kommentje:
Eredeti!
20 percet vártam, aztan fekete képernyő, semmire sem reagál.
2014. nov. 30. 18:06
4/5 anonim válasza:
Hát ha eredeti, akkor érdeklődj a Microsoft Magyarország ügyfélszolgálatánál. Biztos kapnak több helyről hasonló hibát. Egyébként a 20 perc sem feltétlenül sok, a képernyő az energiagazdálkodási beállításoktól is elsötétedhetett.
5/5 A kérdező kommentje:
Egér mozgatás és gombnyomásra sem történt semmi.
2014. nov. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!