Most akkor Chrome vagy Firefox?
Sok kérdés van, és sok helyen mondják is hogy milyen gyors a Chrome és mennyire praktikus a Mozilla. De most személy szerint kellene nekem a véleményetek!
MOZILLA FIREFOX
Pro:
-Sok kiegészítő, amiből párat használ(tam) is
-Könyvjelzők jól kategorizálhatóak
-Sok előre beállított funkció
Kontra:
-Nagyon lassan indul el a gépen
-Az internet is lassabban indul el
-Pár Toolbar automatikusan beférkőzik, pedig egyet sem engedélyeztem SŐT nem is használok
GOOGLE CHROME
Pro:
-Hamar elindul
-Az internet is száguld rajta
-Letisztult forma
-Igényes kialakítás
Kontra:
-A könyvjelzőket alapból nem lehet olyan jól rendszerezni (van egy könyvjelzősáv és aztán kész)
Felhasználása: Olvasgatni az interneten, néha-néha letölteni, nézni rajta az RPCJ-videókat (és egyebeket).
Várom a véleményeteket!
Ha nekem olyan gépem lenne, amit a NASA-ban használnak, hogy kiszámítsanak mindenféle adatot, akkor is Chrome-ot használnék.
Évekig FF-et használtam, aztán egyszer kipróbáltam a Chrome-ot, mert Google-nek sok "terméke" tetszett, és ez is megfogott.
Alapból az, hogy a fenti sávok talán 2 centit foglalnak el, szép letisztul, FF-en meg a fél képernyőt kitakarja.
Már Chrome-hoz is van rengeteg kiegészítő, az Adblock-ot hiányolom, mert ezen is van, de FF-en jobban tetszett, hogy jobb klikkel rákattintok egy képre és lelehet tiltani, itt ez meg a honlap HTML kódjaiba nyúlkál, és bonyolultabb.
De ezen az 1 dolgon kívül minden jobban tetszik a Chrome-ba.
És ha leszedsz egy témát az itt is tud nagyon szép lenni, talán még szebb is, mint FF-en.
Én világ életemben Chrome-ot használtam, de mostanában annyi reklám lett rajta hogy már az idegbaj kerülgetett mikor 400-adikra x-eltem ki azt az egy potemix reklámot.
Akkor telt be a pohár mikor már attól is feljött egy reklámablak hogy a keresőbe bele KATTINTOTTAM. Szóval áttértem Firefoxra és nem bántam meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!