Most akkor Chrome vagy Firefox?
Sok kérdés van, és sok helyen mondják is hogy milyen gyors a Chrome és mennyire praktikus a Mozilla. De most személy szerint kellene nekem a véleményetek!
MOZILLA FIREFOX
Pro:
-Sok kiegészítő, amiből párat használ(tam) is
-Könyvjelzők jól kategorizálhatóak
-Sok előre beállított funkció
Kontra:
-Nagyon lassan indul el a gépen
-Az internet is lassabban indul el
-Pár Toolbar automatikusan beférkőzik, pedig egyet sem engedélyeztem SŐT nem is használok
GOOGLE CHROME
Pro:
-Hamar elindul
-Az internet is száguld rajta
-Letisztult forma
-Igényes kialakítás
Kontra:
-A könyvjelzőket alapból nem lehet olyan jól rendszerezni (van egy könyvjelzősáv és aztán kész)
Felhasználása: Olvasgatni az interneten, néha-néha letölteni, nézni rajta az RPCJ-videókat (és egyebeket).
Várom a véleményeteket!
chrome könyvjelző elrenedezése nekem jobban tetszik.
CTRL + B -vel előhívom vagy eltüntetem a felső könyvjelző sávot. ott mappákban vannak a könyvjelzőim és azok, pedig ilyen legördülő menű szerűségek, ha rákattintok.
véleményem(mindekktőt használom, most a Chrome-ból írok):
MOZILLA FIREFOX:
Pro:
-Sok kiegészítő
-Sok szép téma
-Könnyen rendszerezhető könyvjelzők
-Sok funkció
Kontra:
-Lassú indulás(főleg nálam, mert csak 256 ramom van)
-Nagy memória használat(nálam most Virtuális memória: 200 MB, Memória 100 Mb)
Össz:+2
GOOGLE CHROME
Pro:
-Gyors böngésző
-Egyszerű téma
-Alacsony memória használat(Virtuális memória 30 MB, Memória 20 Mb)
-Könnyen importálható beállítások
Kontra:
-Kevés téma
Össz:+3
Ezért szerintem a Chrome a jobb
FIREFOX. Olvastam egy cikket az PC GURU-ban, és ott elemezték az összes böngészőt.
A firefox lett a legjobb, mert annak a legjobb a biztonsági rendszere és az a leggyorsabb.
A Chrome az utolsó előtti lett, mert nagyon rossz a biztonsági rendszere, szóval elég veszélyes.
Amúgy az Internet Explorer a legrosszabb mivel az is veszélyes és az a leglassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!