Most akkor Chrome vagy Firefox?
Sok kérdés van, és sok helyen mondják is hogy milyen gyors a Chrome és mennyire praktikus a Mozilla. De most személy szerint kellene nekem a véleményetek!
MOZILLA FIREFOX
Pro:
-Sok kiegészítő, amiből párat használ(tam) is
-Könyvjelzők jól kategorizálhatóak
-Sok előre beállított funkció
Kontra:
-Nagyon lassan indul el a gépen
-Az internet is lassabban indul el
-Pár Toolbar automatikusan beférkőzik, pedig egyet sem engedélyeztem SŐT nem is használok
GOOGLE CHROME
Pro:
-Hamar elindul
-Az internet is száguld rajta
-Letisztult forma
-Igényes kialakítás
Kontra:
-A könyvjelzőket alapból nem lehet olyan jól rendszerezni (van egy könyvjelzősáv és aztán kész)
Felhasználása: Olvasgatni az interneten, néha-néha letölteni, nézni rajta az RPCJ-videókat (és egyebeket).
Várom a véleményeteket!
Mindegyik lassú pláne a firefox.. Ezen kívül fagyosak mindegyik.Chromeba sokszor plugin leállások vannak azt bumm..Gyorsaságban még el menne (:
Évek óta firefoxot használtam,utóbbi időben chromet. Explorere tértem vissza és annál is maradok,gyorsabb és nem is fagy meg semmi..nem tudom eddig miért voltam távol tőle (: Soknak igaza van hogy jó ez (:
Windózon nekem is lassú volt a fájörfoksz, de most ubuntu-n olyan gyors, hogy ha pislogok akkor már 34 tabot meg is nyitottam és még mindig nem akadozik.
Szóval gyorsan is indul és aztán a böngészés is gyors.
Toolbar-ból meg nekem nincs fent egy sem, nem tudom neked mi ment fel.
már éppen ideje volt hogy valaki MEGINT megkérdezze!
Amúgy firefox mert van benne greasemonkey (travianhoz jól jön, csak piszkosul lassítja)
Firefox: Nem igaz, hogy automatikusan férkőznek be eszköztárak. Nem kellene ész nélkül kattintgatni!
Használom mindkettőt. Ha csak a gyorsaságra van szükség, akkor Chrome, ha szükség van a kiegészítőkre, akkor Firefox. Megfér a kettő egymás mellett. Miért kellene csak az egyik mellett döntenem?
Még hogy a Chrome nem biztonságos...
Nézd csak meg, mit ír ki: [link]
Válaszoló a lap tetején:
Sosem fagy le??????? [link]
Bocs de nekem xp sp3-an sem windows 7en soha sem volt gondom ie8-al..
Amit te beadtál meg utolsó válaszoló no komment,ősi régi win is amint látom ;D Google kép? :-)
Amúgy kettő közt mozilla,de inkább Opera.Mindegyiknél gyorsabb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!