Milyen programot ajánlotok, (amit nem nehéz megtanulni kezelni) videókészítésre? Házi feladatra kell
Figyelt kérdés
Én kell felvegyem, képeket beletenni, zenét, videót, szóval egy elég összetett házi lenne. Még nem dolgoztam ilyesmin, szóval a programok újak nekem. Nem vagyok számítógép zseni, de megtanulnék egy programot.
Ötlet?
2015. márc. 5. 16:17
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne megkérdezni a tanártól, hogy ő mit javasol. Utána további dolgokban is könnyebben tudnál segítséget kérni tőle, hiszen nem lenne a platformod kínai számára.
2/3 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van.
Mi az iskolában Windows Movie Maker-t használtunk, elég egyszerű
ha minden igaz itt tudod letölteni: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
A tanár nem javasolt, azt mondta teljesen ránk bízza. Visznt komolyan is veszi...A movie makerrel mindezek az opciók lehetségesek?
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!