Szeretnék megtanulni rajzolni anime karaktereket (? )
Néztem profikat, akik először papírra rajzolnak egy alapot, utána pedig azt photoshop-al befejezik. Nos, ezt hogy kellene elkezdeni? Van itt olyan, aki valamennyire ért hozzá?
Gondolok itt a ceruza fajtára, vagy akármivel is rajzol az ember, papír minőségre stb-re.
Van egy rajztáblám pc-hez, ami inkább egy kiegészítő, csináltam fura dolgokat photoshopban, ami a perverz embereknek tetszik, de nem igazán mentem bele jobban.
Esetleg ha valaki ért a photoshop-os rajzoláshoz, felkereshetne privátban, persze ha van kedve hozzá. :)
bár nem vagyok rajzzseni de először illik csak grafittal főleg hogy az anime a mangákból készült így eredetileg fekete fehér maga a stílus is arról nem is beszélve hogy jól lehet vele gyakorolni az árnyékolást.. egyébként pár pillanat alatt lehet tutorialt találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!